2014-10-07 09:23:18• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - A mai nap is pörgős lesz

Napi horoszkóp október 7-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A Hold ma is a Halak jegyében áll. Jól tenné, ha délelőtt minél több ügyet elintézne, mert napközben kicsit elfogy az a bizonyos szusz: holdszünet lesz! Délig próbálja meg befejezni a legfontosabb feladatait, és délután próbáljon meg lazítani! Este egy különleges meglepetés vár önre – lehet, hogy egy finom vacsora?

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A Hold ma is a Halak jegyéből indul, és meglehetősen felpörgeti a délelőttjét, de ez nem baj, mert délután holdszünet lesz, ami belassítja és dekoncentrálttá teheti. Remélhetőleg ezúttal megússza különösebb bakik nélkül. De ne aggódjon, estére a Hold már szórakoztató és érzéki órákat ígér!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ma Hold a Kos jegyében jár: stresszes nap előtt áll, amelyet a délutáni holdszünet csak még feszültebbé tehet. Elhamarkodott pénzügyi akciókba kezdhet, ne mára időzítse a nagybevásárlást, mert sok felesleges és drága dolog kétségbeesett birtokosa lehet! Jobban teszi, ha a délutánt-estét a pihenésnek, kikapcsolódásnak szenteli!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ma kezdetben ugyanaz a csillagállás, mint tegnap volt: az egyik oldalról a gyorsító hatású Hold a Halak jegyében, a másik oldalról az akadályoztató Neptunusz, így meglehetősen hektikus napnak néz elébe. Délután holdszünet kezdődik: biztos lehet benne, hogy ma minden, aminek pénzhez van köze, félresikerül, még egy nagybevásárlásra is ráfizethet. Ehhez a Merkúrhoz az is hozzátartozik, hogy többet aggódik, bár ennek semmi alapja sincs.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A Mars és a Jupiter kedvezően kapcsolódnak, ami biztos előjele annak, hogy ma inkább kellemes dolgok fognak történni önnel. Délután egy fontos újdonságról szerez majd tudomást, este pedig, ha csak egy kis szerencséje van, akkor egy olyan ember karjaiban landol, aki szereti és tiszteli önt.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A Hold az Uránusszal kapcsolódik. Ez felszólítja Önt arra, hogy még gondosabb és alaposabb munkát kell végeznie. Most könnyen félreértésekre kerülhet sor különösen magánéletében. Ha teheti, ne foglalkozzon anyagi természetű dolgokkal, például nagyobb vásárlással, stb. Nagy a valószínűsége annak, hogy rosszul sikerülne!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A mai nap is pörgős, esetenként hektikus lesz. Dél körül félreértések adódhatnak, melyeket csak úgy tud elkerülni, ha figyelmes, minden szituációban. Délután holdszünet kezdődik, ami az önnek ártani kívánó intrikusoknak kedvez. Ne aggódjon, a Hold este belép a Kos jegyébe, és elcsitulnak a kedélyek.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ma az emberek roppant türelmetlenek lesznek, ami egészen késő délutánig megnehezíti a kommunikációt és a munkavégzést – aztán késő délután a holdszünettel mint ha elvágnák ezt: mindenki lelassul, ellazulnak az idegszálak. Este aztán újra indul az élet, a Holddal a Kos jegyében. Ez különösen magabiztossá teszi önt, helyes és fontos tettekre sarkallja.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A Hold ma még a Halakban ját. Ma létrejön egy Nap-Plútó kapcsolat, ami az intenzív ötleteléshez teremt ideális körülményeket: szinte füstölnek a fejek, a gondolkodás nem szünetel egy pillanatra sem! Jó, ha ismételten nyugalomra inti magát, délután a csillagok úgyis pihenőt rendelnek el, szabályosan álmodozásra utasítanak. De ki engedheti ezt meg magának egy munkanapon? Azt azonban megteheti, hogy nem tesz többet annál, mint amennyit okvetlenül muszáj.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A Hold a Halak jegyének végén jár, a Plútó és az Uránusz nem túl szerecsés fé nyszögben állnak egymással: ma semmi sem megy súrlódásmentesen. Az emberek fokozzák a tempót, az utcán és a munkahelyen is nagy a nyüzsgés. Amíg a legtöbben feladják ön nekilát a feltornyosult feladathegyeknek. És lássanak csodát: ha valaki kitartó és koncentrál, még a megbolondult csillagok mellett is el tud érni valamit!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A mai nap izgalmas lesz a Halak jegyében álló Hold, valamint a Plútó és Nap kapcsolatának hatására. Délután holdszünet kezdődik, egy kedvezőtlen kimenetelű pénzügyleteket jelező Mars-állással. Jobb, ha ma még a számlájáról sem emel le pénzt, a különböző befektetésekről nem is beszélve. Az esti órákban a Hold a szokásosnál nagyobb étvágyról gondoskodik, igyekezzen mértékletes lenni!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ez a nap úgy folytatódik, ahogy a tegnapi végződött: a Hold a Halak jegyében áll, és a Mars nyomást gyakorol a többiekre – vagyis a délelőtt továbbra is nagyon hektikus lesz. Délután Ennek a délutáni holdszünet vet véget, ami azonban önre nézve pénzügyi szempontból veszélyes lehet: jobb, ha nem megy még vásárolni sem, különben azt kockáztatja, hogy becsapják. Estére a Hold érzéki örömökkel ajándékozza meg, végre lazíthat!

Napi horoszkóp
Noiportal.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: